تازه ترین مطالب

آخرین دیدگاهها

پیش‌بینی ۱۵۰ مگاواتی ظرفیت نیروگاه‌های تولید پراکنده یزد تا پایان سال ۹۶/نقش موثر نیروگاه‌های تولید پراکنده در حوادث شبکه و پیک‌بار

مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد در آیین اختتامیه گردهمایی معاونین بهره‌برداری برق‌های منطقه‌ای کشور :

به گزارش دفتر روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد، محمدحسن صباغزادگان مدیرعامل این شرکت در آیین اختتامیه گردهمایی معاونین بهره‌برداری شرکت‌های برق منطقه‌ای کشور به میزبانی یزد، با اشاره به استقبال بخش خصوصی از احداث نیروگاه‌های تولید پراکنده، اظهار داشت: این نیروگاه‌ها در کاهش تلفات و جلوگیری از صرف هزینه‌های بالا در احداث، توسعه و افزایش ظرفیت پست‌های برق بسیار تاثیرگذار است.

وی نقش نیروگاه‌های تولید پراکنده را برای عبور از پیک‌بار تابستان مهم دانست و گفت: در مواقع بحران و اوج پیک‌بار تابستان در صورت مشکل در شبکه، این نیروگاه‌ها به‌سرعت وارد شبکه خواهند شد.

صباغزادگان با اشاره به مشکلات نیروگاه‌های تولید پراکنده و موضوع خروج و ورود این نیروگاه‌ها در شبکه برق اشاره کرد و افزود: امیدواریم دستاوردها و تجربیات شرکت‌های برق منطقه‌ای کشور در زمینه تولید نیروگاه‌های تولید پراکنده باعث حل مشکلاتی از این قبیل شود.

این مقام مسئول در صنعت برق استان، ظرفیت کنونی نیروگاه‌های تولید پراکنده یزد را هم‌اکنون ۸۲ مگاوات دانست و بیان داشت: این ظرفیت تا پایان سال ۹۵ به ۱۰۰ مگاوات می‌رسد و طبق پیش‌بینی‌ها با قراردادهایی که عقد شده این ظرفیت تا پایان سال ۹۶ به ۱۵۰ مگاوات می‌رسد.

وی در پایان اظهار داشت: با فرض پیک‌بار ۱۳۰۰ مگاواتی استان با بودن ۱۵۰ مگاوات نیروگاه تولید پراکنده بیش از ۱۰ درصد از پیک‌بار را این نیروگاه‌ها پوشش می‌دهند که رقم قابل‌توجهی است.

دکتر هاشم علیپور مدیرکل دفتر فنی شرکت توانیر نیز در این گردهمایی ضمن تشکر از میزبانی یزد، اظهار داشت: ۶۰ درصد کارکنان شرکت‌های برق منطقه‌ای را بهره‌برداران تشکیل می‌دهند که این میزان حاکی از اهمیت فعالیت آنان است.

علیپور با بیان اینکه شرکت‌های تعمیرات و نگهداری به‌عنوان بازوهای اجرایی بهره‌برداران محسوب می‌شوند؛ افزود: هرچقدر تعامل بین این شرکت‌ها و بهره‌برداران افزایش یابد وضعیت شرکت‌های برق منطقه‌ای هم مطلوب‌تر خواهد بود.

وی تصریح کرد: استاندارد نمودن تجهیزات برقی و اصلاح مصرف در بخش توزیع برق و تعامل این شرکت‌ها با شرکت‌های برق منطقه‌ای، تأثیرات بسزایی بر ارتقای سطح پایداری شبکه‌های انتقال به همراه دارد.

مدیرکل دفتر فنی شرکت توانیر خاطرنشان کرد: با تعامل سازنده بین دفتر نظارت بر انتقال توانیر و شرکت‌های برق منطقه‌ای، شبکه‌های انتقال از استانداردهای روز جهانی برخوردار خواهند شد.

بررسی حوادث مهم، بررسی پیشنهادهای شرکت‌های برق منطقه‌ای کشور برای بهبود بهره‌برداری شبکه برق کشور و ارائه پیشنهاد حاضران بابت دستورالعمل‌های جاری شبکه، از دیگر موارد موردبحث و تبادل‌نظر معاونین بهره‌برداری شرکت‌های برق منطقه‌ای کشور در یزد بود.

IMG_0805 IMG_0837