تازه ترین مطالب

آخرین دیدگاهها

رشد مصرف ۱۱ درصدی انرژی الکتریکی سال ۹۶ در استان یزد

رشد مصرف ۱۱ درصدی انرژی الکتریکی سال ۹۶ در استان یزد
مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد در آیین افتتاحیه ارزیابی از معاونت بهره‌برداری رشد مصرف 11 درصدی انرژی الکتریکی سال 96 در استان یزد

جلسه افتتاحیه ارزیابی عملکرد بخش انتقال و فوق توزیع معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای یزد، با حضور گروه ارزیابی توانیر، مدیرعامل، معاون بهره‌برداری و جمعی از مدیران و کارشناسان این معاونت برگزار شد.

در این جلسه محمدحسن صباغزادگان مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد، با بیان این‌که: لازم است نگاه به ارزیابی به‌عنوان فرصت برای بهبود سیستم باشد؛ گفت: پایداری خوب و وضعیت مناسب شبکه در صنعت برق کشور و خاموشی‌هایی که روزبه‌روز کمتر می‌شود نشانگر بهبود شبکه­ها به کمک ارزیابی‌های مستمر، بها دادن به نظرات افراد خبره و صاحب‌نظر است.

صباغزادگان با اشاره وجود نیروهای جوان، با انگیزه و با تجربه در معاونت بهره‌برداری شرکت برق منطقه‌ای یزد، افزود: با وجود مشکلات تحریم و نقدینگی که گریبان گیر صنعت برق است؛ خوشبختانه این شرکت در بحث پروژه‌های توسعه‌ای، پروژه عقب‌افتاده ندارد.

مهندس صباغزادگان استان یزد را با بیش از۷۰ درصد مصرف انرژی الکتریکی در بخش صنعت در سال ۹۶، استانی صنعتی برشمرد و تصریح کرد: روند رشد مصرف انرژی با دیماند زیر ۷ مگاوات ۱۰ درصد و رشد دیماند بالای ۷ مگاوات ۱۸ درصد در سال ۹۶ نسبت به سال ۹۵ بوده است که در کل، فروش انرژی استان یزد ۷ میلیارد و ۴۰۰ میلیون کیلووات ساعت با رشد ۱۱ درصدی به ۸ میلیارد و ۳۰۰ میلیون رسیده است.

این مقام مسئول در استان یزد با بیان این‌که با توجه به رشد تند مصرف استان، مشکل خاصی در تامین برق نداریم؛ خاطرنشان کرد: در سال ۹۵ پیک‌بار مصرف ۱۲۳۰ مگاوات بود که با وجود رشد ۱۴ درصدی با اقدامات خوب مدیریت مصرف و طرح ذخیره‌سازی عملیاتی این میزان در سال ۹۶ به ۱۴۱۰ مگاوات ساعت رسید و ۱۷۰ مگاوات ساعت پیک‌سایی صورت گرفت.

مهندس غلامرضا نصیری معاون بهر ه برداری برق منطقه‌ای فارس و سر ارزیاب توانیر نیز در این جلسه با اشاره به بهره­های فراوان یادگیری و انتقال تجارب هم برای ارزیابی شونده و ارزیابان، از عنوان برتر سال گذشته معاونت بهره‌برداری برق منطقه‌ای یزد یاد کرد.

وی با بیان مشکلات نقدینگی و توسعه و بهینه‌سازی، تصریح کرد: رشد بار و  انتظاری که مسئولان و مردم در تامین برق دارند، حساسیت کار بهره‌برداری را افزایش می‌دهد و لازم است در فرآیند و کارها بازنگری شود.

شایان‌ذکر است، این ارزیابی با هدف تطبیق عملکرد شرکت‌ها با قوانین کشور، شناسایی و تحلیل نقاط قوت و قابل‌بهبود و ارائه راهکارها و پیشنهادهای لازم درروند اصلاح کارها و همچنین انتقال تجارب سازنده بین گروه‌های ارزیابی و شرکت‌های صنعت برق کشور انجام می‌شود.