هفتمین نشست ستاد کاهش پیکبار استان یزد با حضور مدیران عامل و معاونین شرکتهای برق منطقهای یزد و توزیع نیروی برق استان یزد برگزار شد.
به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقهای یزد، مدیرعامل شرکت ضمن تبریک انتصاب عبدالحمید عباسشیاری بهعنوان مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق استان، از مجموعه صنعت برق استان که در برهه حساس و سرنوشتساز برگزاری انتخابات سال ۱۴۰۰، مقدمات آمادگی شبکه را از سال گذشته فراهم نمودند قدردانی کرد.
وی افزود: خوشبختانه با درخشش همکاران ما در صنعت برق استان یزد، در هیچیک از مراکز رایگیری استان حتی یک مورد قطعی برق نیز نداشتیم.
اسدی با اشاره به کاهش شدید آب ذخیره سدهای کشور، خاطرنشان کرد: تاکنون تجاوز از سقف بار کل کشور با استفاده از آب و ظرفیت نیروگاههای آبی کشور جبران میشد اما به دلیل کمبود آب ذخیره سدهای کشور این امکان وجود ندارد و باید تمامی تلاش خود را برای عدم تحمیل خاموشی به بخش خانگی به کار گیریم.
وی به مدار آوردن دیزلهای ادارات از ساعت ۱۰ الی ۱۳ را یکی از راههای کمک به صنعت برق در شرایط سخت کنونی دانست که موجب درک بهتر شرایط توسط ادارات استان نیز میشود و گفت: مشترکین خانگی نیز باید بدانند که با کمبود برق در کشور مواجه هستیم و تعامل بهتری را در زمینه مصرف انرژی رقم بزنند.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد با اشاره خروج اضطراری نیروگاه اتمی یک هزار مگاواتی بوشهر و همچنین بعضی از نیروگاههای حرارتی کشور یادآور شد: در حال حاضر شرایط سختتر شده و با گرمتر شدن هوا در هفته آینده باید هماهنگی مناسبی بین تمامی دستگاهها و مشترکین استان شکلگرفته و از این برهه با چالش کمتری عبور کنیم.
وی رمز ارز را یک چالش بزرگ و مهم بر سر راه تأمین برق مطمئن در پیکبار تابستان سال ۱۴۰۰ عنوان کرد و ایجاد مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز در منازل را مشکل اساسی دانست و تصریح کرد: برای شناسایی و مقابله با مراکز غیرمجاز استخراج رمز ارز باید با همکاری وزارت ارتباطات و شرکت مخابرات مانورهای متعدد را برگزار کرده و با این موضوع مقابله کنیم.
اسدی همچنین در رابطه با نرخ تولید نیروگاههای تولید پراکنده تابستانه گفت: پیشنهاد اصلاح و بهصرفه شدن نرخ تولید این نیروگاهها را جهت ترغیب آنها به تولید ارائه کردهایم تا در شرایط کنونی تولید آنها نیز باعث کمک به صنعت برق استان باشد.
وی ادامه داد: با پیشنهاد شرکت برق منطقهای یزد پروژه بهینهسازی خانه به خانه از سوی شرکت توانیر ابلاغ شد و در مرحله نخست این طرح ۱۰۰۰ مشترک خانگی انتخاب و راهکارهای کمهزینه و بدون هزینه بهینهسازی مصرف انرژی در این منازل اجرا شد.
این مقام مسئول صنعت برق استان همچنین از ارائه مجوز احداث نیروگاه ۵۰۰ مگاواتی بهاباد خبر داد و ابراز امیدواری کرد تا با احداث این نیروگاه و همچنین توسعه نیروگاههای خورشیدی در استان، شرایط صنعت برق نسبت به قبل بهبود یابد.
عبدالحمید عباس شیاری مدیرعامل جدید شرکت توزیع نیروی برق استان نیز ضمن قدردانی از مجموعه صنعت آب و برق استان یزد، تلاش، تعامل و تمایل به کار گروهی مدیرعامل برق منطقهای یزد را از نکات مثبت و قابلستایش وی برشمرد و ابراز امیدواری کرد تا با تداوم این تعامل و همدلی در تمامی بخشهای صنعت برق استان یزد شاهد روند رو به تکامل این صنعت باشیم.
وی همچنین ضمن ابراز خرسندی از تلاش همکاران خود در شرکت توزیع نیروی برق استان، گذر از ایام انتخابات به بهترین نحو و بدون قطعی را از اتفاقات مثبت رقم خورده در صنعت برق استان یزد عنوان کرد و جهت تعامل مناسب با شرکت برق منطقهای یزد در راستای گذر موفق از ایام پیکبار سال ۱۴۰۰ اعلام آمادگی کرد.