با حضور ارزیابان شرکت مدیریت شبکه ایران مرکز دیسپاچینگ منطقهای یزد (YAOC) مورد ارزیابی قرار گرفت.
در این جلسه محمدحسین میرحسینی معاون بهرهبرداری برق منطقهای یزد ارائه توانمندیها، شناسایی نقاط قوت و نقاط قابلبهبود را از جمله مزایای ارزیابیها دانست و خاطرنشان کرد: بهمنظور سنجش کمی و کیفی و چگونگی ارائه خدمات این گونه ارزیابیها انجام میشود و یقینا در رشد و تعالی سازمان تاثیرات مثبتی به جا خواهد گذاشت.
مهندس میرحسینی تصریح کرد: توجه به مسائل از نگاه بیرون، انتقال تجربیات و توجه به نکات قابلبهبود باعث ارتقای شاخصها میشود.
وی بر افزایش تعداد کارشناسان دیسپاچینگ منطقهای یزد بر اساس چارت مصوب تاکید کرد و گفت: با ارتقاء مرکز دیسپاچینگ شرکت برق منطقهای یزد به دیسپاچینگ منطقهای، شبکه انتقال و فوقتوزیع استان یزد تحت پوشش این مرکز قرارگرفته و حساسیت و نظارت دقیقتری برای کنترل آن نیاز است.
مهندس بهروز رخشا نماینده واحد برنامهریزی شرکت مدیریت شبکه ایران، دیسپاچینگ های منطقه را بازوی عملیاتی این شرکت برشمرد و تاکید کرد: هماکنون شبکه آنقدر گسترده و بهمراتب پیچیده شده است که باید به سمتی برویم که برخی اختیارات و تصمیمگیریها تفویض شود.
وی یک از اهداف ارزیابی را تشخیص قابلیتهای دیسپاچینگ مناطق دانست و اضافه کرد: هر دیسپاچینگ در مناطق سیزدهگانه قابلیتهای شاخصی دارد که باید این قابلیتها به اشتراک گذاشته تا تفویض کارها بهخوبی انجام شود و هدفگذاری برای نقطه مطلوب بهتر انجام شود.
محمدعلی باقرزاده کارشناس مسئول شیفت دیسپاچینگ شرکت برق منطقهای یزد رویت پذیری نیروگاههای تولید پراکنده و خورشیدی در دیسپاچینگ منطقه یزد را ۷۷ درصد و نیروگاههای بزرگ، پستهای انتقال و پستهای فوق توزیع ثابت را ۱۰۰ درصد عنوان کرد.
مهندس باقرزاده تعداد ۶۲ ایستگاه را تحت پوشش بسترهای مخابراتی برای انتقال اطلاعات دانست و گفت: از این تعداد ۳۷ ایستگاه از طریق فیبرنوری، ۱۴ ایستگاه plc و ۱۱ ایستگاه تحت بستر مخابراتی رادیویی و استیجاری قرار دارند.
در پایان این ارزیابی و در نشست اختتامیه، نقاط قوت و قابلبهبود دیسپاچینگ منطقهای یزد توسط ارزیابان بیان شد.