تازه ترین مطالب

آخرین دیدگاهها

برگزاری نخستین نشست کارگروه کاهش پیک برق استان یزد

برگزاری نخستین نشست کارگروه کاهش پیک برق استان یزد
نخستین نشست کارگروه کاهش پیک استان یزد در سال 99 به‌صورت ویدیو کنفرانس با دفتر مدیریت مصرف شرکت توانیر برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد، این جلسه به‌منظور هماهنگی بین شرکت­های برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق استان و تشریح وضعیت پیک‌بار مصرف انرژی سال ۹۹ استان یزد و با حضور مدیران عامل و معاونین دو شرکت برگزار شد.

ابوالفضل اسدی، مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد توجه به بحث مدیریت بار به‌ویژه در پیک‌بار سال جاری را با توجه به شرایط کنونی جامعه امری ضروری دانست.

وی همچنین شرایط سخت جلب همکاری مشترکین برای شرکت در برنامه‌های پاسخگویی بار تابستان، با توجه به انجام تعمیرات دوره‌ای برخی از صنایع در ماه فروردین و همچنین وضعیت بیماری کرونا را یادآور شد و پیشنهاد‌های خود را با محوریت هماهنگی دو شرکت برق منطقه‌ای و توزیع نیروی برق برای گذر از پیک تابستان ۹۹ ارائه کرد.

وی در ادامه خواستار هماهنگی و همکاری دو شرکت برای اجرای برنامه‌های پیک‌سایی شد و پیگیری دو شرکت برای مبادله تفاهم‌نامه‌های کاهش بار را امری مهم برشمرد.

در ادامه این نشست، هادی مدقق مدیر دفتر مدیریت مصرف و خدمات مشترکین شرکت توانیر، موضوعات سهمیه کاهش پیک و سقف پیک شرکت‌ها را اعلام کرد.

استفاده از ظرفیت استارت­آپ­ها برای استفاده از پتانسیل مشترکین خانگی و تجاری برای مدیریت بار، توجه ویژه به مدیریت مصرف با توجه به طرح خاموشی صفر (۰۹۹) در سال جاری، پیگیری اجرای سامانه مدیریت اضطراری بار توزیع (دسته‌بندی فیدرها) و اطلاع‌رسانی و پاسخگویی مناسب به مشترکین در مورد برنامه‌های مدیریت بار از موارد مطرح‌شده در این جلسه بود.

در ادامه نشست، فاطمه زارع رئیس گروه مدیریت مصرف برق منطقه‌ای یزد به تشریح وضعیت پیک نیاز مصرف کشور و استان در سال ۹۸، خلاصه ضوابط برنامه‌های پاسخگویی بار سال ۹۹ و انواع طرح‌های مدیریت بار و تغییرات نسبت به سال قبل پرداخت.

وی همچنین خاطرنشان کرد: مبادله ۲۲ تفاهم‌نامه، کاهش ۲۵۸ مگاوات در روز پیک‌بار شبکه سراسری و اعمال بیش از ۱۴۰ میلیارد ریال پاداش به مشترکین همکار، حاصل تلاش برق منطقه­ای یزد برای مدیریت بار سال ۹۸ بوده است.

در ادامه جلسه ضمن بررسی نظرات اعضا در مورد پیک بار ۹۹ و مشکلات و چالش‌های احتمالی، تاثیر شرایط کنونی بر مصرف مشترکین، تحلیل وضعیت بار و انرژی دو ماه اسفند و فروردین مشترکین نسبت به مدت مشابه سال قبل، پیگیری مبادله تفاهم‌نامه با مشترکین، ظرفیت‌سنجی میزان مدیریت بار و ارائه پیشنهاد برای بهبود مدیریت بار؛ مورد بحث قرار گرفت.