با حضور معاون برنامهریزی و تحقیقات، معاون طرح و توسعه، مدیران و کارشناسان واحدهای فنی شرکتهای برق منطقهای و توزیع نیروی برق یزد، نتایج مطالعه صورت گرفته در مورد پیشینه افزایش سطح ولتاژ شبکه فوق توزیع توسط مشاور پروژه ارائه شد.
مصطفی معصومی مدیر دفتر برنامهریزی فنی و برآورد بار شرکت برق منطقهای یزد با اعلام این خبر افزود: بهطورکلی، توسعه شبکه فوق توزیع با ولتاژ ۶۳ کیلوولت موجب بروز مشکلات فنی از جمله پرباری خطوط و کاهش ظرفیت انتقال و افزایش سطح اتصال کوتاه روی شینههای شبکه (در صورت رینگ بودن شبکه فوق توزیع) میشود که یکی از راهکارهای جلوگیری از وقوع چنین مشکلات فنی، توسعه شبکه فوق توزیع با ولتاژ بالاتر است.
وی با اشاره به اینکه در بعضی از نقاط دنیا حتی تغییر سطح ولتاژ در شبکه در حال بهرهبرداری نیز در دستور کار قرارگرفته است؛ گفت: این پروژه تحت نظارت دفتر برنامهریزی فنی و برآورد بار و با هدف آشنایی با کلیات موضوع و چالشهای مرتبط با آن از طریق بررسی پروژههای مشابه در کشورهای دیگر انجامشده است.
مهندس معصومی خاطرنشان کرد: با توجه به حجم گسترده شبکه فوق توزیع استان با ولتاژ ۶۳ کیلوولت که شامل ۳۶۷۳ کیلومتر مدار ۶۳ کیلوولت و ۵۶۵ کیلومتر مدار ۱۳۲ کیلوولت است؛ در صورت امکان توجه به سطح ولتاژهای بالاتر در سطح ولتاژ فوق توزیع بهویژه در طرحهای توسعه شبکه بایستی مدنظر قرار بگیرد.
وی ادامه داد: در این پروژه به بررسی پروژههای مشابه افزایش سطح ولتاژ شبکه فوق توزیع در سایر نقاط دنیا، مقالات ارائهشده در زمینه افزایش ولتاژ شبکه، مشخصسازی پارامترهای تعیینکننده در افزایش سطح ولتاژ شبکه، مشخصسازی روند انجام پروژههای افزایش ولتاژ شبکه فوق توزیع در دنیا و همچنین معرفی ساختار شبکه کشورهای صنعتی پرداخته شده است.
همکاران میتوانند گزارش کامل ارسالشده توسط مشاور این پروژه را، در پرتال شرکت در قسمت معاونت برنامهریزی، دفتر برنامهریزی در زیرشاخه گروه مطالعات ملاحظه نمایند.