به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه ای یزد، سیدجلیل میرمحمدی نماینده مردم میبد و تفت در این دیدار ضمن استقبال از برنامه های توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر در استان یزد و کشور، خواستار اعلام برنامه های سازمان ساتبا در زمینه توسعه این نیروگاه ها در استان یزد شد.
وی با بیان اینکه فرایند صدور مجوز های لازم برای احداث نیروگاه های تجدیدپذیر در کشور، نیاز به بهبود دارد، ادامه داد: رفع مشکلات و تسهیل فرایند های مربوطه باعث ترغیب سرمایه گذاران خواهد بود.
محمود کمانی معاون وزیر نیرو نیز در بیان برنامه های سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق کشور، با اشاره به این که مطابق برنامه ریزی این سازمان، تا زمان پیک بار سال آینده حدود ۵۰۰ مگاوات نیروگاه تجدیدپذیر به بهره برداری خواهد رسید افزود: با توجه به ظرفیت استان یزد، انتظار میرود بیش از ۲۰ درصد این میزان به این استان اختصاص یابد.
وی ضمن اشاره به لزوم پرداختن به انرژی های تجدیدپذیر با توجه به مشکلات سوخت و کمبود آب ادامه داد: با توجه به این عوامل می بایست به سمت توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر گام برداریم زیرا قیمت تولید انرژی تجدیدپذیر نسبت به گذشته کاهش پیدا کرده و با انرژی حرارتی قابلیت رقابت دارد.
معاون وزیر نیرو در خصوص تفاهم نامه منعقد شده مابین استانداری یزد و سازمان انرژی های تجدیدپذیر و بهره وری انرژی برق کشور ادامه داد: با عقد این تفاهم نامه ها، ضمن کاهش موانع سرمایه گذاری انرژی های تجدیدپذیر، شرایط اتصال به شبکه تسهیل و اقدامات مورد نیاز جهت کسب حداکثر میزان بازدهی شبکه، اجرا خواهد شد.
وی همچنین محدودیت منابع بودجه ای ساتبا را خاطرنشان کرده و با تاکید بر نیاز به منابع مالی برای تداوم اقدامات توسعه ای کشور، ابراز امیدواری کرد تا با حمایت نمایندگان مجلس شورای اسلامی، درصد عوارض مربوطه برای توسعه نیروگاه های تجدیدپذیر افزایش یافته و ابقای پیشنهاد دولت در بودجه سال آینده را شاهد باشیم.
ابوالفضل اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقه ای یزد نیز در این نشست در تشریح وضعیت نیروگاه های خورشیدی استان، پیشرو بودن این استان در زمینه بهره برداری از انرژی خورشیدی در سطح کشور را خاطرنشان کرد و افزود: بر اساس رویکرد دولت سیزدهم برای احداث ده هزار مگاوات نیروگاه خورشیدی در کشور، برای تداوم پیشروی استان یزد در بهره گیری از این انرژی پاک و تجدیدپذیر تلاش خواهیم کرد.
وی ضمن اشاره به تاکید رئیس جمهور در خصوص تبدیل استان یزد به قطب انرژی خاورمیانه خاطرنشان کرد: خوشبختانه در این رابطه، برنامه ریزی احداث دو هزار مگاوات در استان یزد انجام شده که ۱۶۵۰ مگاوات از این میزان در حوزه نیروگاه های بالای ده مگاوات و بخش دیگر نیز در حوزه نیروگاه های کوچک خانگی احداث خواهد شد.