به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقهای یزد، علیرضا رفیعی معاون طرح و توسعه این شرکت خاطرنشان کرد: در فاز نخست این کارگاه، ضمن توصیف طرح پایه توسط مشاور پروژه، اطلاعات مورد نیاز این پروژه تشریح شده و با در نظر گرفتن محدودیتها و چالشهای پروژه خطوط ۴۰۰ و ۶۳ کیلوولت ایساتیس، ایده پردازی در خصوص اجرای آن انجام شد.
وی افزود: در فاز بعدی این کارگاه، پس از بررسی و پردازش تمامی ایدهها و سناریوهای ارائه شده و مطالعه در خصوص مباحث فنی و اقتصادی هریک از آنها، سناریوهای برتر انتخاب و امتیاز دهی شدند.
رفیعی با اشاره به نشست نهایی این دوره از کارگاه مهندسی ارزش خطوط ۴۰۰ و ۶۳ کیلوولت ایساتیس که با حضور ابوالفضل اسدی مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد برگزار شد، عنوان کرد: پس از ارائه گزارش از نتایج حاصل شده و اقدامات صورت گرفته، سناریوهای برتر این پروژه ارائه و مقرر شد مشاور مهندسی ارزش شرکت برق منطقهای یزد، نتایج ان را در نشستهای آینده ارائه کند.
گفتنی است مهندسی ارزش (Value Engineering)، روشی سیستماتیک و خلاق برای حل مسئله است که در آن افراد متخصص با بررسی و تحلیل عملکردهای پیش رو، برای دست یابی به بالاترین ارزش، بیشترین طول عمر و کمترین هزینه تلاش میکنند.