به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقهای یزد ابوالفضل اسدی ضمن قدردانی از همکاری و تعامل صنایع استان طی یک ماه گذشته، از نیاز به همکاری بیش از پیش این صنایع سخن گفت و افزود: وضعیت تراز تولید مصرف امسال به دلایل مختلف وضعیت مناسبی نیست.
وی کاهش ذخیره آبی سدها و خروج چند نیروگاه آبی و خروج اضطراری نیروگاه هستهای بوشهر را از عواملی دانست که باعث بحرانیتر شدن وضعیت صنعت برق کشور شده و عرصه را روز به روز تنگتر مینماید.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد نیاز به همکاری بیش از پیش صنایع را مورد تاکید قرار داد و افزود: صنایع استان میبایست بار را تا حد ممکن محدود کنند تا حتی الامکان، خاموشی به بخش خانگی وارد نشده و موجب نارضایتی مردم در شرایط کرونا، گرمای هوا و در زمان برگزاری کنکور سراسری نشود.
وی تصریح کرد: حفظ پایداری شبکه، نیاز به عزم و همکاری جدی مشترکین برای پیشگیری از تحمیل خسارت بر اثر قطعیهای برق ناخواسته دارد.
وی با بیان این که سقف پیک استان یزد پیش از این ۵۳۰ مگاوات بود، ادامه داد: اخیرا بر اساس ابلاغ توانیر این میزان به ۲۷۲ مگاوات کاهش یافته و این بدین معنی است که صنایع میبایست بار خود را از ساعت ۱۲ تا ۲۱ به میزان ۸۰ درصد کاهش دهند.
این مقام مسئول صنعت برق استان همچنین یادآور شد: در صورت عدم رعایت محدودیت و سقف پیک تعیین شده، دیسپاچینگ ملی به ناچار استان را در اولویت بار اضطراری قرار داده که می تواند موجب پیش آمدن مشکلات و خسارات بسیاری برای صنایع و سایر بخشهای استان شود که همکاری بیش از پیش صنایع جهت جلوگیری از این اتفاق ضروری است.
سیدعلی اکبر کلانتر رئیس خانه صنعت معدن و تجارت استان نیز با اشاره به وضعیت تولید برق در کشور و عدم تراز تولید و مصرف؛ نیاز به سرمایهگذاری در بخش انرژی کشور را ضروری دانست، افزود: در شرایط کنونی همگی باید ایثار کنیم تا از این برهه به خوبی و با موفقیت گذر کرده و به صنایع و صنعت کاران خسارت وارد نشود.
وی با اشاره به اینکه ۵۶ درصد مصرف انرژی استان یزد به فولاد و ۲۰ درصد نیز به تولید کاشی و سرامیک اختصاص دارد، خاطرنشان کرد: در شرایط حساس و بحرانی کنونی صنعت برق کشور، شرکت برق منطقهای یزد میتواند از این پتانسیل صنعتی استان استفاده کرده و با تدوین برنامه کاهش بار و همکاری صنایع پیک بار سال ۱۴۰۰ را با موفقیت پشت سربگذارد.