مذهب بر حق شیعه همواره در طول دوران مختلف مورد هجمه دشمنانی قرار گرفته که از روی دشمنی یا جهالت به دنبال زوال آن هستند، اما پشت این مذهب به الطاف خاصه پروردگار و حضرت حجت(عج) گرم است که باعث شده شیعیان به دام ضلالت نیفتاده و در دریای طوفانی دشمنی های جاهلان در کشتی هدایت مقاومت کنند تا به ساحل رستگاری برسند.
هشتم شوال ۱۳۴۴ قمری مصادف با ۱۳۰۴ شمسی، روز غمباری در تاریخ اسلام به شمار می رود. روزی که بقاع متبرک امامان آرمیده در خاک پاک بقیع با هجوم وحشیانه گروه های وهابی سعودی که تنها سه سال قبل از این واقعه یعنی در ۱۳۴۰ قمری روی کار آمدند تخریب کامل و به ویرانه ای تبدیل شد.
وهابیون علت این تخریب را با استناد به برخی اسناد منحرف، ساخت بارگاه بر قبور را نوعی شرک و کفر قلمداد کرده اند در حالی که اسناد محکم دینی ما دال بر جایز و مباح دانستن ساخت بقعه بر فراز قبور مسلمانان از صدر اسلام تا بعد از آن بوده است.
از سوی دیگر، قرآن کریم همواره مردم را به پاسداشت نشانه های الهی میان مردم فراخوانده که حفظ قبور و محافظت از مزارهای شریف ائمه(ع) و امامزادگان در برابر نابودی ها از آن جمله است چرا که این کار به آرامش دل های مؤمنان و حفظ و یاد آنها در اذهان کمک می کند و این گرامی داشت به خودی خود وسیله ای برای تبلیغ دین اسلام به شمار می رود.
در قبرستان بقیع علاوه بر مزار ساده و خاکی چهار امام معصوم(ع) یعنی امام حسن(ع)، امام سجاد(ع)، امام باقر(ع) و امام صادق(ع)، نزدیکان و وابستگان پیامبر(ص) و ائمه(ع) نیز به خاک سپرده شده اند که از جمله آنها می تواند به عبدالله پدر پیامبر(ص)، عباس عموی پیامبر(ص)، ابراهیم پسر پیامبر(ص)، صفیه عمه پیامبر(ص)، زینب، ام کلثوم و رقیّه دختران پیامبر(ص)، حلیمه سعدیّه دایه پیامبر(ص)، فاطمه بنت اسد(س) و عقیل مادر و برادر امیرمؤمنان علی(ع)، تعدادی از همسران رسول خدا(ص) همچنین تعدادی از صحابه پیامبر(ص) همچون مقداد، جابربن عبدالله انصاری، مالک اشتر، عثمان بن مظعون، سعد بن معاذ، ابن مسعود، محمد حنفیه و دیگران در این مکان متبرک به خاک سپرده شده اند.
هیچ نظری موجود نیست