تازه ترین مطالب

آخرین دیدگاهها

طراحی، ساخت و نصب بانک خازنی سیار پست مزرعه کلانتر توسط متخصصین فنی و بومی

طراحی، ساخت و نصب بانک خازنی سیار پست مزرعه کلانتر توسط متخصصین فنی و بومی
رئیس گروه نظارت بر تعمیرات پست شرکت برق منطقه‌‌ای یزد از ساخت بانک خازنی سیار پست مزرعه کلانتر، با استفاده از تجهیزات راکد و با صرفه جویی ۲ میلیارد ریالی خبر داد.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌‌ای یزد، بهرام آبادیان با اشاره به اینکه پس از بارگیری از پست مزرعه کلانتر به منظور جبران توان راکتیو و آزادسازی ظرفیت ترانسفورماتور‌ها، طراحی، ساخت و نصب دو بانک خازنی سیار با ظرفیت مجموع ۴٫۸ مگاوار در دستور کار گروه نظارت بر تعمیرات شرکت قرار گرفت، مراحل اجرای این پروژه را تشریح کرد.

وی در تشریح اقدامات انجام شده در زمینه طراحی بانک‌های خازنی مذکور، با اشاره به انجام مطالعات فنی توسط کارشناسان دفتر فنی انتقال در انتخاب ظرفیت مناسب یونیت خازنی، سیستم زمین، هادی‌ها، فیوز المنت، سازه، کابل و… تصریح کرد: با توجه به ماهیت بانک خازنی سیار، برای کاهش وزن و سهولت در حمل و و نقل، ظرفیت یونیت‌های خازنی ۴۰۰ کیلووار و سازه استقرار تجهیزات بر اساس حداقل فواصل عایقی بهینه شد.

آبادیان همچنین تامین تجهیزات و عملیات ساخت بانک خازنی را از دیگر مراحل اجرای این پروژه برشمرد و افزود: پس از اتمام مراحل طراحی، لیست برآورد تجهیزات مورد نیاز تهیه و نسبت به تامین این تجهیزات اقدام شد.

وی استفاده از تجهیزات راکد موجود در انبار شرکت به منظور کاهش هزینه ساخت بانک خازنی را مورد تاکید قرار داد و افزود: برای تامین کابل‌های ۲۰ کیلوولت مورد نیاز بانک‌های خازنی نیز از کابل‌های ۲۰ کیلوولت برگشتی از پست مروست استفاده شد که کاهش هزینه چشمگیری را رقم زد.

رئیس گروه نظارت بر تعمیرات پست شرکت برق منطقه‌‌ای یزد نصب بانک خازنی و تجهیزات مربوطه در محل مناسب را از دیگر مراحل اجرای این پروژه عنوان کرد و ادامه داد: پس از اتمام عملیات نصب بانک خازنی و انجام عملیات کابل کشی، تست‌های راه اندازی بر روی کلیه تجهیزات انجام و پس از اعمال تنظیمات مورد نیاز، هر دو بانک خازنی فیدر‌های ۴۵۱ و ۴۵۲ با ظرفیت مجموع ۴٫۸ مگاوار برقدار شد.

آبادیان در تشریح مزایای بانک‌های خازنی ایجاد شده در این پروژه، برخورداری از حداقل وزن و فضای اشغالی و امکان استفاده در سایر پست‌ها را برخی از این مزیت‌ها عنوان کرد و افزود: با استفاده از تجهیزات راکد موجود در انبار مرکزی و کابل‌های برگشتی مروست، پروژه مذکور با صرفه جویی ۲ میلیارد ریالی اجرا شد.