تازه ترین مطالب

آخرین دیدگاهها

گزارش عملکرد معاونت برنامه‌ریزی برق منطقه‌ای یزد در سال ۱۴۰۱

گزارش عملکرد معاونت برنامه‌ریزی برق منطقه‌ای یزد در سال ۱۴۰۱
معاون برنامه‌ریزی شرکت برق منطقه‌ای یزد، گزارش عملکرد معاونت تحت امر خود در سال گذشته را تشریح کرد.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد،‌ احمد کردستانی با اشاره به اینکه معاونت برنامه‌ریزی این شرکت از ۸ دفتر و مجری مستقل تشکیل‌شده است؛‌ افزود:‌ این دفاتر بیش از ۱۲ دامنه کاری تخصصی مختلف را بر عهده‌دارند و نقش به سزایی در ترسیم آینده شرکت دارند.

وی افتخارات کسب‌شده در بخش‌های مرتبط ازجمله جایگاه برتر توسعه نیروگاه خورشیدی استان یزد، مقام برتر جشنواره شهید رجایی، اجرای اقدامات پیشگیرانه سایبری، GIS،‌ پیشگامی در مطالعات جامع شرکت را نشان از مسیر درست عملکردی این معاونت عنوان کرد.

دفتر برنامه‌ریزی فنی و برآورد بار

اکبر مهرابی مدیر دفتر برنامه‌ریزی فنی و برآورد بار شرکت در تشریح عملکرد حوزه کاری خود، تهیه فایل‌های مطالعاتی برای تدوین گزارش اتصال به شبکه متقاضیان، بررسی گزارش‌های طرح اتصال متقاضیان، افزایش دیماند مشترکین و نیروگاه‌های بزرگ‌مقیاس و انجام مطالعات میان‌مدت و بلندمدت را از اصلی‌ترین وظایف این دفتر عنوان کرد.

وی برگزاری جلسات کمیته برنامه‌ریزی فنی و ایجاد هماهنگی داخلی در شرکت، پیگیری و اجرای مطالعات طرح جامع شبکه انتقال و فوق توزیع با افق سال ۱۴۰۹، انجام مطالعات چگالی بار شهر یزد و شهرهای هم‌جوار تا سال ۱۴۰۹ و برآورد بار و انرژی شرکت تا سال ۱۴۱۱ را برخی از اقدامات دفتر برنامه‌ریزی فنی و برآورد بار دانست.

تهیه گزارش مطالعات طرح اتصال نیروگاه‌های خورشیدی زیر ۲۵ مگاوات، به‌روزرسانی و افزایش قابلیت‌های فایل مطالعاتی شبکه شرکت، نظارت بر تکمیل و صحت سنجی اطلاعات توصیفی خطوط، تهیه نرم‌افزار بومی و تحت وب GIS، به‌روزرسانی دیتابیس شبکه مخابرات و فیبر نوری استان، پیگیری دریافت اطلاعات GIS شبکه درحال‌توسعه و به‌روزرسانی اطلاعات دریافتی در پایگاه داده GIS و تهیه نقشه حرایم و املاک شرکت و ارسال به سازمان ثبت‌اسناد نیز برخی دیگر از مهم‌ترین اقدامات این دفتر در سال گذشته است.

دفتر بودجه و بررسی‌های اقتصادی

علیرضا کازرانی نژاد مدیر دفتر بودجه و بررسی‌های اقتصادی شرکت با اشاره به اینکه پیش‌بینی اعتبار موردنیاز تمامی پرداخت‌های شرکت از وظایف این دفتر است، افزود: خوشبختانه در سال ۱۴۰۱ به‌گونه‌ای عمل شد که شرکت در این سال با کسری اعتبار در پرداخت‌های جاری و سرمایه‌ای مواجه نشود که اعتبار موردنیاز رفاهی کارکنان،‌ تسهیلات رفاهی پرسنل و اعتبار موردنیاز برای تبدیل وضعیت نیروهای مشمول قانون ایثارگری برخی از این موارد هستند.

وی مبادله موافقت‌نامه‌های طرح انتقال نیروی برق استان و اصلاح و بهینه‌سازی با شرکت توانیر، مبادله تفاهم‌نامه عوارض برق روستایی، پیگیری تخصیص اعتبار پروژه‌های رفع فرسودگی خطوط انتقال و پست‌ها، اخذ اعتبار از محل اعتبارات متوازن مناطق کمتر برخوردار برای پروژه‌های طرح انتقال را از دیگر اقدامات انجام‌شده در این دفتر عنوان کرد.

مجری پژوهش‌های خورشیدی

امیر شریف یزدی مجری طرح پژوهش‌های خورشیدی با اشاره به اینکه این دفتر با استفاده مؤثر از ظرفیت‌های نخبگان و دانشگاهیان، پژوهش‌های بنیادین در این زمینه انجام داده است، افزود:‌تدوین و انتشار دو استاندارد ملی ازجمله استاندارد INSO23029 در خصوص معیارهای آسایش حرارتی و دمای آسایش اقلیمی مدل انطباقی برای کاهش مصرف انرژی و استاندارد INSO23030 در خصوص خنک‌سازی شخصی برای بهبود آسایش حرارتی و کاهش مصرف انرژی سیستم‌های خنک کاری ازجمله این پژوهش‌ها است.

وی ادامه داد:‌ علاوه بر این؛ موضوع الگوبرداری، بومی‌سازی و ساخت خانه کوچک پسیو،‌مدولار و کم‌مصرف خود تأمین برای افراد کم‌درآمد باهدف کاهش مصرف انرژی در قالب طرح ملی مسکن نیز از اقدامات این واحد بود که منجر به طرح پیشنهاد ساخت مسکن کوچک و کم‌مصرف از مدیرعامل توانیر به مشاور و نماینده وزیر نیرو در تأمین زیرساخت‌های آب و برق طرح‌های ملی مسکن شد.

مجری تأمین منابع مالی

منصور جلیلی مجری تأمین منابع مالی شرکت، با اشاره به اینکه در سال گذشته با همکاری کارگروه تأمین منابع مالی، شاخص مطلوبی در امکان جذب اعتبارات سال گذشته رقم خورد؛ افزود:‌ در تلاش هستیم در سال جاری نیز با کمترین چالش، مسائل حوزه نقدینگی پشت سر گذاشته شوند.

وی ادامه داد:‌ ظرفیت‌های قانون بودجه و سایر قوانین و ظرفیت‌های قراردادی موجود برای تأمین منابع مالی پروژه‌های شرکت و همچنین پیگیری اخذ تسهیلات برای پروژه‌های منتخب نیز در این راستا دنبال می‌شود.

دفتر تحقیقات  و کنترل کیفیت تجهیزات

محمد زارع شاهی مدیر دفتر تحقیقات شرکت، برگزاری رویداد تأمین پایدار انرژی صنایع را یکی از اقدامات ویژه این دفتر در سال گذشته دانست و افزود: پیگیری اجرایی شدن طرح‌های برگزیده در این رویداد از طریق ظرفیت قانون بودجه، شرکت در نمایشگاه هفته پژوهش و برقراری ارتباط نزدیک با مردم برای شناخت صنعت برق و چالش‌های آن به‌خصوص مدیریت مصرف، برگزاری نشست مشترک با اساتید دانشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان برای تعامل بیشتر صنعت و دانشگاه و شناخت محصولات دانش‌بنیان مرتبط با حوزه صنعت برق نیز از اهم اقدامات این دفتر است.

زارع شاهی همچنین جذب اساتید دانشگاهی برای ایجاد فرصت‌های مطالعاتی، انجام مطالعات فاز صفر برای طرح‌های پژوهشی باهدف کاهش هزینه‌ها، احصاء نیازهای پژوهشی و فناورانه از طریق برگزاری فراخوان داخل شرکت و دانشگاهیان و شرکت‌های دانش‌بنیان را برخی دیگر از اقدامات دفتر تحقیقات و کنترل کیفیت تجهیزات شرکت دانست.

دفتر خدمات مشترکین و وصول درآمدها

مصطفی معصومی مدیر دفتر خدمات مشترکین و وصول درآمدهای شرکت با اشاره به اینکه سال گذشته حدود ۹۰۰ فقره صورت‌حساب انرژی و ترانزیت مشترکین در سال گذشته ارسال و پیگیری شده است؛ افزود: با پیگیری جدی این امر، درصد وصول بسیار مناسب و متمایزی برای شرکت برق منطقه‌ای یزد رقم خورد که جلسات کمیته وصول و مطالبات و پیگیری مستمر از مشترکین، با این هدف انجام شد و تأثیر بسزایی در عملکرد شرکت و صنعت برق کشور داشت.

وی همچنین برگزاری جلسات کمیته مصارف سنگین برای بررسی درخواست‌های متقاضیان ۷ مگاوات و بالاتر، ارائه اطلاعات تحلیلی مشترکین به شرکت توانیر و سازمان‌های استان، بررسی، پیگیری و انجام مکاتبات لازم در خصوص درخواست‌های متقاضیان و مشترکین، تنظیم و عقد قرارداد اتصال به شبکه و اخذ موافقت‌های موردنیاز از شرکت توانیر را از دیگر اقدامات انجام‌شده در این دفتر عنوان کرد.

معصومی ادامه داد: در سال گذشته، ۷ متقاضی و مشترک اقدام به عقد قرارداد اتصال به شبکه یا افزایش ظرفیت با مجموع دیماند قرارداد شده ۱۲۷ مگاوات کردند که مجموع هزینه عمومی انشعاب قراردادهای منعقدشده ۶۳۲ هزار و ۶۸۵ میلیون ریال و مجموع اقساط وصول‌شده ۶۱۳ هزار و ۳۴۳ میلیون ریال است.

مجری طرح تولید پراکنده و مدیریت مصرف

حسین زارعی مجری طرح تولید پراکنده و مدیریت مصرف شرکت برق منطقه‌ای یزد گفت: رویکرد اصلی این مجموعه اجرای اقدامات بهره‌وری و ایجاد همنوایی در سازمان‌های استان برای توسعه نیروگاه‌های تجدید پذیر از طریق مشارکت بخش خصوصی به‌منظور کاهش آلاینده‌های زیست‌محیطی و کاهش مصرف سوخت‌های فسیلی است که دستاوردهای ارزشمندی را برای شرکت و استان رقم‌زده است.

وی افزود برگزاری جلسات و نشست‌های تخصصی با صنایع استان، هماهنگی و تعامل با مقامات استان در راستای تأمین پایدار برق صنایع استان  به‌منظور مدیریت و کنترل پیک‌بار تابستان و مدیریت انرژی زمستان از برنامه‌های این واحد بوده است .

زارعی تصریح کرد:‌ با توجه به اهمیت اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی مدیریت مصرف برق برگزاری مسابقات فرهنگی و دوره‌های آموزشی با همکاری ساتبا، اجرای مرحله دوم طرح بهینه‌سازی خانه به خانه از فعالیت‌های این دفتر در سال۱۴۰۱بوده است

دفتر فناوری ارتباطات و مدیریت اطلاعات

داوود محمدی مدیر دفتر فناوری ارتباطات و مدیریت اطلاعات شرکت برق منطقه‌ای یزد نیز در تشریح عملکرد همکاران خود، خاطرنشان کرد: این دفتر در میان شرکت‌های برق منطقه‌ای و توزیع برق کشور، از اولین شرکت‌هایی است که در اجرای معماری سازمانی تطبیقی با سند مرجع معماری سازمانی و کسب حداکثر امتیاز این شاخص در جشنواره شهید رجایی، فعال بوده است.

وی ادامه داد: علاوه بر این، شرکت برق منطقه‌ای یزد، اولین شرکت در تهیه و گردآوری آمار تفضیلی و اجرای معماری تطبیقی با سند مرجع معماری سازمانی ابلاغ‌شده در سال ۱۴۰۱ است.

توسعه دولت الکترونیک با پشتیبانی سایت اینترنتی شرکت شامل پورتال اصلی و زیرساخت‌های خبری، تحقیقات و آمار، ایجاد درگاه درخواست برای مراجعین و مشترکین مطابق با آخرین استانداردهای جشنواره شهید رجایی، بسترسازی و پشتیبانی فنی برای اطلاع‌رسانی و انتشار اخبار در داخل و خارج شرکت برخی از مهم‌ترین اقدامات انجام‌شده در سال گذشته است.

محمدی ادامه داد:‌ آماده‌سازی وب‌سرویس‌های استعلام نرخ ارز،‌ استعلام هویت اشخاص، تهیه شاخص‌های فاوا در ارزیابی جشنواره شهید رجایی، راه‌اندازی بسترهای ارتباطی ویدیو کنفرانسی، راه‌اندازی سامانه سامد در میز خدمت سفر ریاست جمهوری، راه‌اندازی ۳۷ خدمت در میز خدمت الکترونیک، تهیه شاخص‌های فصلی و سالنامه‌های آماری شرکت برای استانداری، توانیر و دستگاه‌های مرتبط و ایجاد زیرساخت دورکاری برای ارتباط ویدیوکنفرانسی و جلسات مجازی با شرکت توانیر نیز از اهم اقدامات سال گذشته همکاران این دفتر بوده است.

ایجاد زیرساخت شبکه ملی اطلاعات و پشتیبانی از کاربران، توسعه شبکه فیبر نوری برای پست‌های جدیدالاحداث، همکاری در توسعه زیرساخت فیبر نوری برای مرکز مانیتورینگ و نگهبانی، به‌روزرسانی امنیتی سرور ها نیز برخی دیگر از اقدامات این دفتر است که محمدی به آن‌ها اشاره کرد.