تازه ترین مطالب

آخرین دیدگاهها

چهارمین جلسه پروژه پشتیبان یزد بهره‌ور تشکیل شد

چهارمین جلسه پروژه پشتیبان یزد بهره‌ور تشکیل شد
چهارمین جلسه پروژه پشتیبان یزد بهره‌ور در شرکت برق منطقه‌ای یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد، چهارمین جلسه پروژه پشتیبان یزد بهره‌ور با هدف همفکری، هم‌افزایی و پیگیری مصوبات جلسات قبل با حضور نماینده سازمان نظام مهندسی استان در شرکت برق منطقه‌ای یزد برگزار شد.

در این نشست، چالش‌ها و بحران ناترازی انرژی و رویکردهای سیاست‌گذاری در استان و کشور بررسی و پیرامون نوآوری در بهره‌وری انرژی در مقایسه با صندوق‌های سرمایه‌گذاری خطر پذیر و اجرایی شدن مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان در طرح‌های ملی مسکن بحث و تبادل نظر شد.

همچنین عملیاتی شدن راهکارهای بهره‌وری در حوزه انرژی به عنوان جهش بزرگ در ارتقاء بهره‌وری مورد بحث قرار گرفت.

در این جلسه پروژه شمس (شناسه ملی ساختمان) و استفاده از ظرفیت‌های این پروژه برای مطرح شدن در کمیسیون انرژی کشور پیشنهاد شد و مقرر شد اقدامات نظام مهندسی ساختمان یزد در این زمینه به شرکت، اعلام شود.

در چهارمین جلسه پروژه پشتیبان یزد بهره‌ور، چالش‌های اجرای شناسه ملی ساختمان، تعیین قیمت ساختمان براساس مصرف انرژی و ارزیابی فنی اقتصادی عایق‌کاری ساختمان، بالابودن یارانه انرژی در کشور و اجرای درست طرح هدفمندی یارانه‌ها اعلام و بر اهمیت ماده ۵۵ برنامه ششم توسعه و ماده ۲ برنامه هفتم توسعه با محوریت بهره‌وری انرژی (سهم ۳۵ درصدی بهره‌وری انرژی در رشد اقتصادی) تأکید شد.

در این نشست، الهام فلاح کارشناس تجزیه و تحلیل مصارف مشترکین شرکت برق منطقه‌ای یزد، گفت: در رویداد رسم سازمان نظام مهندسی در زمینه معماری از بین ساختمان‌های داوری شده و برتر فقط یک ساختمان، تمام دستورالعمل‌های لازم را رعایت کرده است بر این اساس دوره‌های آموزشی (بازآموزی مبحث۱۹ مقررات ملی ساختمان) برای تمام رشته‌ها و برای مهندسان به عنوان الزام ارتقاء پایه، مشخص شده است.

وی افزود: پیگیری و عملیاتی شدن انرژی ساختمان به عنوان مبنای قیمت‌گذاری ساختمان، تهیه چک لیست شاخص‌های قیمت‌گذاری بر مبنای مصرف انرژی و ابلاغ به کارشناسان رسمی دادگستری و ارسال مشخصات ساختمان برتر در رویداد رسم، مصوبات این جلسه با حضور مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد، بود.

فلاح بیان کرد: برچسب انرژی ساختمان به عنوان مبنای قیمت‌گذاری، یکی از پیشنهادات این نشست بود و باتوجه به دو نقشه‌ای بودن ساختمان‌ها، پیشنهاد شد طرح معماری به نظام مهندسی برگردد و طبق چک‌لیست، نظارت شود.

گفتنی است: حضور نماینده سازمان نظام‌ مهندسی در کمیسیون ماده ۲۳ (ساختمان‌های دولتی) و آموزش اعضای کمیسیون الزامات مبحث ۱۹ مقررات ملی ساختمان، دوره‌های مشترک ممیزی و برچسب انرژی توسط سازمان نظام ‌مهندسی و برق منطقه‌ای و طرحی مشابه همیار انرژی و یا پلیس انرژی برای ارتقاء بهره‌وری انرژی در منازل نیز از جمله دیگر موارد مطرح شده در این نشست تخصصی بود.