چهارمین نشست سال ۹۷ ستاد مدیریت مصرف استان با حضور مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد و اعضای این ستاد برگزار شد.
در این نشست محمدحسن صباغزادگان مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد، هدف از برگزاری این نشست را ایجاد هماهنگی و برنامهریزی برای گذر از پیک بار سال ۹۸ برشمرد و گفت: کلا در پیک تابستان، ۲۰۰ تا ۳۰۰ ساعت کمبود برق داریم که آگاهسازی مردم و مدیریت مصرف در این ساعات ضروری است.
مهندس صباغزادگان به ماموریتهای ویژه شرکت توانیر برای مدیریت پیکبار تابستان ۹۸ اشاره و تصریح کرد: بر اساس فهرست ابلاغی، طرحهای انتقال و بهینهسازی شامل: «پروژه احداث پست ۲۳۰ به ۶۳ کیلوولت شهرک فولاد» و «اجرای طرح بهینهسازی انتقال و فوقتوزیع» است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد، احداث و بهکارگیری مولدین مقیاس کوچک در منطقه با هماهنگی شرکت توزیع، افزایش مشارکت صنایع در طرح ذخیره عملیاتی به میزان ابلاغی، مدیریت و کنترل پیکبار منطقهای بر اساس برنامه ابلاغی را از اقدامات بخش تقاضا برشمرد.
وی پیک بار شب استان در زمستان سال جاری را حدود ۱۳۰۰ مگاوات و پیک روز ۱۲۸۰ مگاوات ذکر کرد و افزود: به دلیل صنعتی بودن و ترکیب مصرف مناسب در استان، شاهد یک الگوی نمونه خطی منظم در مصرف هستیم.
این مقام مسئول در صنعت برق استان یزد خواستار برنامهریزی مجزای ستاد مدیریت مصرف استان یزد علاوه بر دستورالعملهای توانیر برای آمادگی کامل در پیک ۹۸ شد.
در ادامه این جلسه محمدحسین شریعتی نسب معاون بهرهبرداری شرکت توزیع نیروی برق استان یزد با اشاره به برنامه های مدیریت مصرف برای پیک بار تابستان ۹۷، اظهار داشت: برنامه ریزی نصب ۸۰۰ دستگاه کنتور هوشمند، جلب مشارکت مشترکین صنعتی، کشاورزی و سایر مشترکان و اجرای طرحهای مرتبط با iot از مهمترین برنامههای اجرا شده است.
وی پیک بار ثبت شده شرکت توزیع نیروی برق استان یزد در ۱۶ مرداد ۹۷ را ۸۰۴ مگاوات عنوان کرد و گفت: پیک واقعی در صورت عدم مدیریت استراتژیک بار به ۹۲۰ مگاوات میرسید.
فاطمه زارع رئیس گروه مدیریت مصرف برق منطقهای یزد به تشریح اقدامات انجامشده توسط این شرکت برای مدیریت پیک بار تابستان ۹۷ پرداخت و خاطرنشان کرد: پیک نیاز استان ۱۱ تیرماه ۹۷ به ۱۵۳۸ مگاوات رسید که نسبت به پیکبار سال قبل ۲/۹ درصد رشد داشته است و پیشبینی میشود در سال ۹۸ این عدد به ۱۷۰۰ مگاوات برسد.
رئیس گروه مدیریت مصرف برق منطقهای یزد نتایج اجرای طرحهای مدیریت مصرف این شرکت را کاهش مصرف انرژی بیش از ۳۷ میلیون کیلووات ساعت و کاهش بار بیش از ۳۰۰ مگاوات در ایام اوج بار تابستان دانست و افزود: مبلغ ۳/۱۱ میلیارد تومان پاداش به صنایع همکار در این طرحها پرداختشده است.
در پایان این نشست مسئولان دیسپاچینگ و مدیریت مصرف شرکت توزیع نیروی برق استان، به ارائه تشریح عملکرد این شرکت برای هماهنگی مدیریت پیکبار سال ۹۷ و برنامههای پیکبار سال آینده پرداختند.