تازه ترین مطالب

آخرین دیدگاهها

مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد در پویش «آقای مدیر حرف بزن» حضور یافت

مدیرعامل برق منطقه‌ای یزد در پویش «آقای مدیر حرف بزن» حضور یافت
پویش «آقای مدیر حرف بزن» با حضور مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد و جمعی از اصحاب رسانه استان در استانداری یزد برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقه‌ای یزد، ابوالفضل اسدی در این نشست با اشاره به گذشت حدود یک ماه و ده روز از پیک بار تابستان ۱۴۰۲، از همکاری مؤثر مردم، صنایع و مشترکین مختلف استان در گذر از این ایام، قدردانی کرده و گفت: خوشبختانه علی رغم گرمای طاقت فرسای هوا، با تلاش کارکنان صنعت برق و همکاری مردم و صنایع، تاکنون این ایام با موفقیت سپری شده است.

وی ادامه داد: پیک نیاز مصرف کشور در سال گذشته ۶۹ هزار و ۴۵۸ مگاوات بود که این عدد تاکنون به ۷۲ هزار و ۴۸۵ مگاوات رسیده است و پیش‌بینی می‌شود این میزان در مرداد ماه سال جاری نیز افزایش یابد. همچنین حداکثر نیاز مصرف استان یزد در سال گذشته به میزان ۲۰۵۲ مگاوات بوده که در سال جاری تاکنون به ۲۱۶۰ مگاوات رسیده است.

مدیرعامل شرکت برق منطقه‌ای یزد همچنین با بیان اینکه صنعت برق استان و کشور در سال جاری هیچگونه برنامه‌ای برای خاموشی خانگی نداشته است، تصریح کرد: با برنامه‌ریزی صنعت برق استان، صنایع نیز بار خود را به زمان کم باری منتقل کرده‌اند و در سال جاری حدود ۲۰ درصد رشد انرژی تحویلی به صنایع را داشته‌ایم.

وی ادامه داد: در صنعت سیمان نیز هیچگونه محدودیتی از سوی صنعت برق یزد اعمال نشده و نسبت به سال گذشته حدود ۴۰ درصد رشد انرژی تحویلی به کارخانه سیمان یزد رقم خورده است.

اسدی همچنین با اشاره به اینکه در حال حاضر تمامی نیروگاه‌های استان اعم از حرارتی و خورشیدی در مدار تولید هستند و حداکثر تولید این نیروگاه‌ها به میزان ۲۱۳۶ مگاوات به ثبت رسیده است، تأکید کرد: کاهش قدرت عملی نیروگاه‌ها بر اثر افزایش دما، یکی از چالش‌های صنعت برق در این ایام است که البته طرح‌هایی برای کاهش دمای ورودی به توربین‌ها و افزایش قدرت عملی و راندمان تولیدی نیروگاه‌ها طی سال‌های اخیر تدوین شده و در حال اجرا است.

وی افزود: از سوی دیگر افزایش دما موجب افزایش بار سیستم‌های سرمایشی شده و این عامل نیز باعث می‌شود در زمان اوج گرما در روز، ناترازی تولید و مصرف بیشتری را شاهد باشیم.

وی با تاکید به اثرگذاری اجرای راهکارهای بهینه‌سازی مصرف انرژی در زمان ساخت ساختمان‌های جدید، جهت جغرافیایی احداث رو به جنوب و عایق کاری ساختمان به ویژه سقف را از جمله مهمترین این عوامل بیان کرد.

این مقام مسئول در ادامه همراهی اعضای رسانه استان را در امر اطلاع‌رسانی و فرهنگ‌سازی خواستار شد تا با افزایش آگاهی مردم، علاوه بر مصرف بهینه انرژی، افزایش تولید محصول در بخش صنعت و اشتغال زایی استان را شاهد باشیم.

وی پتانسیل استان یزد در زمینه بهره‌برداری از انرژی‌های خورشیدی را یادآور شد و افزود: احداث ۳۷۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی در ساختگاه‌های تعیین شده در برنامه استان قرار گرفته و با پیگیری‌های انجام شده، شرکت چادرملو اولین قرارداد خورشیدی ۱۰۰ مگاواتی را منعقد کرده و‌امید است این نیروگاه طی مدت ۲۴ ماه به بهره‌برداری برسد.

وی همچنین پیگیری برای توسعه انرژی خورشیدی توسط صنایع استان را مورد تأکید قرار داد و افزود: هر صنعت که بتواند نیروگاه خورشیدی خود تامین احداث کرده و یا در زمینه بهره وری انرژی فعالیت کند، به میزان ۱۳۰ درصد نسبت به تولید این نیروگاه یا ۱۳۰ درصد نسبت به کاهش توان مصرفی، از مدیریت بار معاف خواهد بود و ‌امید است با همکاری صنایع در این امر، علاوه بر کاهش ناترازی تولید و مصرف برق، افزایش تولید محصول در استان را نیز شاهد باشیم.

گفتنی است بر اساس پیشنهاد اعضای رسانه استان در این نشست، مقرر شد فراخوان گسترده تری در خصوص ارائه پیشنهاد‌های مردمی برای مصرف بهینه انرژی در استان برگزار شود.