به گزارش روابط عمومی شرکت برق منطقهای یزد؛ ابوالفضل اسدی ضمن تبریک فرارسیدن روز صنعت برق و روز کارگر به همه تلاشگران صنعت برق کشور و استان گفت: کارکنان صنعت برق بهصورت شبانهروزی و خستگیناپذیر در تلاشاند تا برقی مطمئن را برای مشترکین خانگی، تجاری، صنعتی و کشاورزی تأمین کنند.
اسدی در بیان عملکرد یک سال گذشته شرکت برق منطقهای یزد، با اشاره به تلاش انجامشده در این شرکت در زمینه تأمین برق مطمئن برای مشترکین، افزود: یکی از مهمترین اقدامات انجامشده در حوزه توسعه زیرساختهای استان؛ در اولویت بودن توسعه زیرساخت در شهرستانها و مناطق کمتر برخوردار بوده است.
وی ادامه داد: در این زمینه ۱۱ پروژه انتقال و فوقتوزیع شرکت با اعتباری بالغ بر ۳۲۴ میلیارد تومان در سفر دوم رئیسجمهور به استان، به بهرهبرداری رسید و شاهد اثربخشی این پروژهها در تأمین برقی مطمئن و پایدار در استان بودیم.
این مقام مسئول با بیان برنامههای شرکت برق منطقهای یزد در سال ۱۴۰۲ خاطرنشان کرد: برای ۶ ماهه ابتدای سال ۱۴۰۲ تعداد ۹ پروژه با هزینهای بالغ بر ۱۰۰۰ میلیارد تومان با مشارکت بخش خصوصی در دست احداث بوده که امید است با بهرهبرداری از این پروژهها، گذر موفقتری از پیکبار ۱۴۰۲ شاهد باشیم.
وی همچنین افزود: خوشبختانه پیکبار تابستان ۱۴۰۱ با همراهی و مشارکت مناسب مردم و صنایع استان پشت سر گذاشته شد که در این زمینه از مردم عزیز و صاحبان صنایع استان قدردانی میکنیم و امیدواریم پیکبار تابستان ۱۴۰۲ نیز با تداوم این مشارکتها، مانند سالهای گذشته با موفقیت پشت سر گذاشته شود.
اسدی توسعه نیروگاههای خورشیدی را از اولویت برنامههای استان عنوان کرد و با اشاره به بهرهبرداری از نیروگاه ۱۰ مگاواتی ساغند واقع در شهرستان اردکان در آخرین روزهای سال ۱۴۰۱، تصریح کرد: با بهرهبرداری از این نیروگاه مجموع ظرفیت نیروگاههای خورشیدی استان به ۹۴ مگاوات رسید که از این لحاظ استان یزد جزو برترینهای کشور است.
وی ادامه داد: در دو مناقصه سازمان انرژیهای تجدیدپذیر و بهرهوری انرژی برق (ساتبا) که در سال گذشته برگزار شد نیز ساختگاههای استان یزد برای احداث ۳۷۴ مگاوات نیروگاه خورشیدی آماده سرمایهگذاری و احداث نیروگاه است.
مدیرعامل شرکت برق منطقهای یزد، بهرهوری انرژی را یکی از حوزههای فعالیت این شرکت در سال گذشته عنوان کرد و افزود: در این حوزه برای اینکه بتوانیم اقدامات پایلوت را در استان انجام دهیم، برای ۱۱۰۰ منزل مسکونی در مناطق کمتر برخوردار اقدامات مختلفی در زمینه بهینهسازی کولرهای آبی انجام دادیم که با اجرای این اقدام، حدود ۱۵ درصد در مصرف برق و حدود ۳۰ درصد نیز در مصرف آب کولرهای آبی این منازل صرفهجویی شد.
وی اجرای این اقدامات را تلاشی دانست تا بتوان در کنار بهرهوری انرژی و تولید انرژی پاک، توسعه شبکه را برای تأمین برق مطمئن همه مشترکین سرتاسر استان انجام داد.